fbpx

Striking Combination

The design concept is centred around a multitude of layers and levels to create interest within this small space. The pool was raised above ground level providing a stunning view from the living room and is bordered by the raised garden bed and feature wall which provides sought after screening from the neighbouring property.The screening wall was a key feature to provide visual privacy but also functions to soften the space with its use of Badger dry stone walling which adds both texture and warmth. The vibrant green planting brings some relief to the space, adding a touch of life against the natural stone surrounds.

Another level has been created with the steel blue pergola which in turn links in with the bluestone tiles on the flooring below providing design continuity. Likewise the custom rusted screens provide another raw material to add texture and depth to the space.